Review: Lip Smacker ♥ Paul Frank

SAMSUNG CSCZe lachten naar me. Aan een lange paal, onder elkaar, hingen ze stuk voor stuk een beetje voor mijn neus mijn naam te roepen. Oh, ik vond ze zó schattig, en ging al gauw berekenen hoeveel ik kwijt zou zijn voor deze schattige balsempjes. Er stond echter geen prijs bij, dus het kwam snel op inschatten uit. Ik dacht aan 3 a 4 euro, hmm. Dan zou ik keuze’s moeten maken. Ik sprak een medewerker aan en vroeg naar de prijs. En whoa, ik zat er naast! 

‘Ze kosten één euro per stuk’, ik hoor het hem nog zeggen. Meenemen! Woppatee, alle drie. Een euro? Hoe kan dat? Lipsmacker is nooit super duur of zo, maar toch. Ik besloot ze te kopen en kon niet wachten om ze te testen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCZiet het er niet cute uit? De geur is echt enorm lekker, wauw!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCBegint het bij jou ook al te kriebelen om naar de kruidvat te gaan na het zien van deze foto’s? En na het lezen van de prijs? Suikerspin geur, te lekker!

SAMSUNG CSCEn het lekkere kokos geurtje.

En nou komt hij hoor: koop het niet! Echt. Ik vind de geur lekker, tot het moment dat je hem opsmeert. Wat een chemische troep. Verder weet ik ook niet wat ik erover moet zeggen, je hebt er gewoon simpelweg niks aan. Ik hou niet van vieze geurtjes en al helemaal niet van vieze geurtjes op je lippen, lekker onder je neus. Bah. Ik heb er spijt van. Een euro per stuk teveel. Jammer! Ik ben teleurgesteld, ik vind lipsmacker normaal echt lekker, dus dit valt me dan ook echt tegen.

3 Comments on Review: Lip Smacker ♥ Paul Frank

  1. Saskia
    25 maart 2014 at 16:59 (5 jaar ago)

    Ik heb ze ook, leuk om naar te kijken maar verder ook niet :-) vind ze ook zo chemisch.

Leave a Reply