Dagje CentrO Oberhausen!

SAMSUNG CSCVoor het eerst sinds ik als cassière werk, had ik op de zaterdag eens vrij. Ik was gewoon niet ingeroosterd, wat ik voor een keertje helemaal niet zo verkeerd vond klinken. We besloten met z’n allen naar Duitsland te gaan, naar een heel groot winkelcentrum met de naam ‘CentrO’. We zijn hier al wat meerdere keren geweest, maar dit keer was het anders. Benieuwd waarom? goedee2

goedee1

Zoals je kunt zien zijn er twee verdiepingen. Het is echt niet normaal groot! Normaal gaan we als we vakantie hebben, een dagje vanaf de camping hier doorbrengen. Het is dan lekker rustig, in tegenstelling tot afgelopen zaterdag — wat was het druk! Jeetje! Het was gewoon niet leuk meer. Enorm lange rijen voor de pashokjes, geduw en getrek bij de kledingrekken en amper overzicht over de winkel, omdat het simpelweg zó druk was. Maar ja, het was ook wel logisch — het was een simpele zaterdagmiddag, ofwel: winkeldag.

SAMSUNG CSCIn een drogist zag ik deze Babylips variant liggen. Deze smaak (Peach Kiss) is niet verkrijgbaar in Nederland en dat was de reden dat ik dacht: meenemen! Ik ben een enorme fan, zoals sommige misschien wel doorhebben, van lipbalsems. Ik vind deze smaak dan ook best wel lekker, jam.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCJa, ik weet het — de Flormar zit in Amsterdam. Toch vond ik het leuk om in deze winkel rond te kijken, aangezien ze hier misschien wel andere dingen zouden kunnen hebben. Ik herinnerde me dat mijn poeder van Catrice zo goed als leeg is, dus besloot ik een poeder van Flormar aan te schaffen. Hier heb ik totaal geen spijt van, wat hij zit net zo goed als mijn vorige! :-)

SAMSUNG CSCEn last but not least: Essie nagellak! Hij was iets goedkoper dan in Nederland, wat al gelijk mijn aandacht trok. Mijn zoektocht naar een mooie babyroze nagellak die goed dekt(!) was al lang gaande en toen ik dan ook deze kleur spotte, hoopte ik dat hij aan mijn eisen zou voldoen. Ik testte de kleur en yes! I like it! Hoewel het net niet precies aan mijn wens voldeed, vond ik hem mooi. Hij kwam erg in de buurt van wat ik zocht en dus besloot ik hem mee te nemen. Als ik nu een kleurtje pak, is het of deze kleur, of een donkerblauwe (ook van Essie). Het is dus een goede aankoop geweest!

Het was een gezellige dag winkelen met mijn ouders, zusje en een vriendin. We sloten de dag af met een heerlijk bezoekje aan de starbucks, waarna we terug richting Amsterdam vertrokken. We waren vermoeid, maar klaar voor de komende 2,5 uur in de auto zitten. Eenmaal thuis ben ik lekker meteen m’n bed in gedoken, ik was kapot. Ik kijk al uit naar de volgende vrije zaterdag!

 

Leave a Reply