Bohemian Chic

SAMSUNG CSCHet is zeg maar al een eeuwigheid geleden dat ik dit paletje reviewde en de belofte maakte om gauw de look te laten zien. Maarrrrr, beter laat dan nooit! Hier zie je de uiteindelijke ooglook met deze frisse kleurtjes!

SAMSUNG CSCEen kleine flashback naar het palette welke ik in dit voorjaar heb aangeschaft. Je kunt de review hier terug lezen!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCRoze, groen, paars en wit; de kleuren van deze look. Zelf vond ik het een super leuke combinatie voor het voorjaar, dus ik zou hem niet echt zo snel voor de herfst pakken. Desondanks vind ik de paarse en roze tint wel mooi voor een afspraak of iets dergelijks, je bent tenslotte niet verplicht om alle kleuren samen te dragen! Je kunt zelf mengen en mixen tot het precies is zoals jij het zelf wilt.

SAMSUNG CSCSelfie-time! Lekker bezig op kantoor, was een beetje aan het kijken welke lip tint er mooi bij staat. Zelf vind ik deze kleur achteraf gezien toch iets te hard bij de zachte ooglook. Ook ben ik zelf vrij bleek dus dan is deze kleur misschien sowieso wel iets te hard.

SAMSUNG CSCEn toch vind ik deze kleur dan weer iets te zacht.. Hmm. Struggles, haha. Wat vind jij? Welke kleur past er het beste bij? Gelukkig hoef ik die keuze voorlopig even niet te maken; de zomer is immers alweer voorbij en het wordt tijd voor warmere ooglooks.

Ondanks dat het niet echt bij het tijd van het jaar past, wilde ik toch even de ooglook laten zien aan jullie. Promised is promised, haha. See you next time, :-).

2 Comments on Bohemian Chic

Leave a Reply