Essence ♥ ‘Cookies & Cream’ ♥ Hand Balm

SAMSUNG CSC‘Cookies & Cream’, wat klinkt er nou lekker dan koekjes en room? Voor €2,- nam ik deze handcreme mee, omdat ik enthousiast was door de geur en de verpakking. Let’s try it!

SAMSUNG CSCDe verpakking komt met een schattig plaatje van een cupcake, een kopje slagroom en wat chocolade chip koekjes en macarons. Jam. Ik word er hongerig van, oeps. Er zit 100 ml in, wat opzich niet heel veel is. Maar goed, €2,- is dan ook niet zo heel duur voor zo een lekker (belovend) geurtje!

SAMSUNG CSCBladiebla. De tekst op de achterkant, voor de geïnteresseerden.

SAMSUNG CSCDe creme zelf. Het is gewoon, ja, zoals een normale crème. De textuur dan, de geur is zeker weten honderd keer zo lekker. Echter vond ik wel dat je iets chemisch eraan rook toen ik het eenmaal aangebracht had. Maar hey, hij bleef wel lekker! Pluspunt.

Dit is een korte review, maar ik ben blij met de crème. Hij trok na ongeveer 10 minuutjes in (wat ik overigens wel lang vond, het voelde echt als een half uur of zo), hoewel de geur echter langer bleef hangen. Nu na een aantal uur kan ik de geur alsnog in mijn nagels ergens vaag ver weg ruiken. Jeey.

Deze lekkere hand balm kost (nogmaals) dus €2,- en is verkrijgbaar bij de Kruidvat. Ik vind hem wel lekker, en niet zo duur. Het is niet chill dat het niet zo heel snel intrekt, maar daardoor (denk ik) blijft de geur wel extra lang! Gewoon, een impulsieve aankoop — maar wel een lekkere!

Leave a Reply