Fashion: 4 Valentijndag outfits! ♥

SAMSUNG CSCHet is weer zo ver: Valentijnsdag 2014! Normaal gesproken is dit de dag dat ik samen met de leerlingenraad rozen door de school heen bezorg aan leerlingen, maar dit jaar is dat (helaas!) niet het geval. Ik heb het te druk met school en heb dus geen tijd voor de leerlingenraad meer. Om toch in de sfeer te blijven heb ik 4 leuke outfits voor jullie gecombineerd, en dit keer laat ik het jullie niet in foto’s zien, nee — aanschouw mijn eerste youtube filmpje! Oh, en vergeet niet op 1080p (hd) te klikken! Het maakt het hele filmpje echt 10 keer mooier!


3 Comments on Fashion: 4 Valentijndag outfits! ♥

 1. chucky1012
  14 februari 2014 at 03:25 (5 jaar ago)

  Leuk filmpje en mooie outfit! Nr 3 en 4 zijn het mooist ;-)

  Ik wens jou ook een fijne valentijnsdag…….

 2. :)
  19 februari 2014 at 19:46 (5 jaar ago)

  heei zou je ook een keer iets willen vertellen om je kamer leuk en vrolijk te maken? x

Leave a Reply