Favorieten: Januari

SAMSUNG CSCHet lijkt net alsof oud en nieuw gisteren was.. Wat vliegt de tijd toch snel voorbij! In dit artikel vertel ik jullie welke producten ik in Januari het meeste gebuikt. Benieuwd? Kijk dan gauw even verder!

Om te beginnen: dit is mijn eerste ‘favorieten van de maand’ blogpost. Leuk he? Om het nog leuker te maken, heb ik besloten om per productsoort maar één product te kiezen, lastig! Ik gebruik al snel twee soorten mascara’s, meerdere oogschaduw (palettes) en meng dan ook nog wel eens mijn lippenstiften. Maar geen smoesjes en excusen, ik ga per soort maar één kiezen!

‘Colorista’ van Benefit is de blush die ik gekozen heb en de bronzer is ook van Benefit en heet ‘Hoola’.SAMSUNG CSC

Too Faced lipstick genaamd ‘Nude Beach’ en mijn lipbalsem van Nivea in smaak ‘Raspberry Rosé’.

SAMSUNG CSC Mascara van Collistar, eyeliner van Teeez en foundation van Clinique. 
SAMSUNG CSCMijn eerste palette, en nog steeds een van mijn grootste liefdes (first love, best love, haha): Natural eye palette van Too Faced.
SAMSUNG CSCEn mijn mooie OPI Nagellak in kleur ‘OPI Red’ en tot slot mijn The Body Shop body butter in ‘Ginger Sparkle’, ofwel in een gember smaak/geurtje.SAMSUNG CSC

Zoals je dus hebt gezien gebruik ik best veel producten, want ja, als ik eenmaal mijn make-up wil doen, dan wil ik het ook gelijk helemaal goed opbrengen (perfectioniste moi). Mijn favoriet van alle bovenstaande producten is: Nivea lip butter in Raspberry Rosé. Ik kan nou eenmaal niet zonder lipbalsems en draag het voor het slapen, na het wakker worden, na het douchen, tijdens de pauze’s.. ALTIJD! Ik denk dat het een soort lippenbalsem-tik is.

Dit waren mijn favoriete en meest gebruikte producten van januari! Ik ga binnenkort een leuke look met het Too Faced palette laten zien, aangezien ik hem bijna elke dag gebruik en hij het gewoon simpelweg waard is! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en tot morgen.

♥ Wat is jouw favoriete product van januari? ♥

8 Comments on Favorieten: Januari

  1. Katrien
    31 januari 2014 at 19:39 (6 jaar ago)

    Leuke producten, heb de lippenbalsem zelf ook! En ben benieuwd naar je look met dat prachtige palette :)

  2. Monique
    1 februari 2014 at 08:44 (6 jaar ago)

    Leuke producten. Ik wil het palette van Too Faced ook graag. Ik vind hem zo mooi!

Leave a Reply