Gescout door…. Paul Fisher!

Screenshot_2014-12-11-16-14-27

Als je denkt dat Holland’s Next Topmodel niet genoeg was, dan had je kennelijk gelijk: ik ben gescout door Paul Fisher. Dit is de Amerikaan die je in het programma ‘I Can Make You A Supermodel’ kunt zien. Hij scout meiden op straat en beloofd hun een goede carriere als model. 

Screenshot_2014-12-16-23-41-27

Helaas moet ik nog even wachten op die carriere: ik ben namelijk sinds het hele Holland’s Next Topmodel verhaal begon enorm veel aangekomen wegens medische redenen. Talloze dieten heb ik uitgeprobeerd, maar na alleen maar nog meer aankomen schakelde ik hulp in. Terwijl ik deze hulp kreeg kwam ik Paul tegen in Haarlem en was hij ‘flabbergasted’. Hij nam een aantal foto’s en stuurde deze door naar veelbelovende bureau’s in het buitenland en wat bleek? Er staat wel degelijk een carriere op mij te wachten! Yeey! Maar goed, er is geen wonderpil die even 20 kilo van je lichaam afrukt. Je leest het goed, 20 hele kilo’s aan vet wat er af moet. Rara hoe deze maanden er voor mij uitzien? Sporten, sporten, eten, eten en nog eens eten. Sporten is slechts 30% van hoe je eruit ziet, eten wel 70%. Al train je 5 uur op een dag, als je daarna de verkeerde keuzes maakt in je voeding dan gaat het geheid mis. Ongeacht het feit dat ik ver van de juiste lichaamsmaten af zit, mocht ik naar de test shoot voor het programma toe. lincey

En tada, onbewerkt (ja zwart-wit filter, but that’s it). Super blij ben ik niet met de foto, in tegendeel zelfs, maar goed. Paul is er blij mee en de bureau’s kennelijk ook, dus ik heb niks te klagen.

Op 20 april is de eerste uitzending op de televisie, maar ik word pas de in de 7e aflevering ‘ontdekt’. Ik ben super benieuwd! Je kunt binnenkort een workout-food routine van me vinden op mijn site, gezien ik daar best veel vragen naar krijg.

X Lincey

4 Comments on Gescout door…. Paul Fisher!

  1. Loes
    12 juni 2015 at 18:55 (4 jaar ago)

    Wanneer komt het nieuwe seizoen? want er staat wel 20 april maar ik heb nog niks op tv gezien en wil het echt graag zieeeen :)

  2. Babette
    19 oktober 2015 at 21:22 (4 jaar ago)

    Hi! Ik kijk nu naar je aflevering, en ik dacht al dat ik je herkende! Mag ik vragen hoeveel je woog toen je dit schreef en zei dat er 20 kilo vanaf moest? En hoe gaat het nu met je ? Je hebt een van de meest haut couture gezichten van de whole history van heel HNTM, dus ik vind het heel leuk om van je te horen! Groetjes

Leave a Reply