Krullen maken: Geen krultang nodig!

SAMSUNG CSCJe hebt meiden die elke dag hun haren krullen met een krultang zonder het goed te verzorgen, hoe slecht!? Je haar gaat naar de maan daarvan. Zelf maak ik niet vaak krullen, maar wanneer ik dit doe, dan doe ik het safe. Dit is mijn manier van krullen maken!

Deze manier is eigenlijk vrij simpel en veel meiden doen het dan ook zo: ik vlecht mijn haren in 6 delen ‘s avonds voor het slapen gaan in, douche er eventjes mee, dep het vervolgens zacht met een handdoek af en ga slapen. De volgende ochtend haal je de vlechtjes eruit en tadaaa: een mooie bos krullen.

SAMSUNG CSCHier heb ik de elastiekjes eruit gehaald en de vlechten losgetrokken. 

Foto op 28-06-13 om 09.49 #2En niet te vergeten, even een zachte borstel er doorheen halen! Vervolgens wat haarlak in spuiten, zodat de krullen de hele dag meegaan en dit is het resultaat.

Zoals je ziet is dit dus heel makkelijk, en geeft het echt een flinke bos krullen, wow! Ik ben heel blij met mijn haar van vandaag en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik dit aanpak!

♥ Hoe krul jij jouw haar? ♥

4 Comments on Krullen maken: Geen krultang nodig!

  1. Kim
    25 januari 2014 at 12:18 (5 jaar ago)

    Staat je heel leuk! Als ik mijn haar krul doe ik dit met de stijltang, maar dat is echt niet vaak haha!

  2. Fashionadvies
    25 januari 2014 at 15:42 (5 jaar ago)

    haha wat leuk zo doe ik het ook vaak :D! ik spuit dan eerst extra beach spray erin voor meer effect

Leave a Reply