Leuk nieuws!

hhhhZo, dat heb ik een tijdje stil moeten houden, maar mag het nu dan eindelijk bekendmaken: ik zit in Holland’s Next Topmodel 2014! Maar niet alleen ik ben binnenkort op de televisie te zien, ook mijn zusje zal dagelijks op Avrotros verschijnen! Say what!?

linccccHoe vet is dit? Ik ben al eerder gescout, door verschillende bureau’s. Dit gebeurde dan op straat en in een kledingwinkel, maar ook eens op facebook en instagram. Mijn beste vriendin heeft denk ik een half jaar lopen benadrukken dat ik het moest proberen bij Holland’s Next Topmodel, omdat ik dit altijd keek. Na heel lang gewacht te hebben, had ik mij dan toch aangemeld.. En na een uitnodigingsmailtje, een selectiedag en een paar weken in spanning gezeten te hebben heb ik dan te horen gekregen dat ik in de definitieve selectie zat! SUPERRRRCOOL! Helaas kan ik nog niks vertellen erover, maar het was een super leuke ervaring, maar bovenal heel uniek.

Vergeet niet mijn fanpagina op facebook te liken!

Vanaf 1 september 2014 wekelijks op RTL5 te zien, om 21:30!

10464019_729993070372888_4911586153745603195_nNaast het feit dat ik op de televisie kom, is ook mijn zusje al vanaf deze week te bewonderen! Chelsea doet mee aan het Junior Songfestival en behoort bij de acht finalisten! Ze staat zaterdag 13 september in de halve finale met haar zelf geschreven nummer ‘Waarom’ (welke je hier kunt bekijken). Vergeet niet een duimpje omhoog te doen!

Ik had dit nooit zien aankomen, Chelsea en ik allebei tegelijkertijd zo in de picture. Zelf kan ik niet wachten tot ik alles zie! Alvast veel kijkplezier! :-)

xxxxx Lincey

3 Comments on Leuk nieuws!

  1. Merel
    31 augustus 2014 at 13:26 (5 jaar ago)

    Grappig om via Fashionmilk te zien dat je in de selectie zit van HNTM 2014. Vraag me sinds de selectie dag al af of iemand erin zou zitten die ik daar had ontmoet! Maakt het nog leuker om te kijken, spannend!

Leave a Reply