M is for: Monday-Masker-Day! #1 ♥ Kokosnoot

SAMSUNG CSCVandaag ga ik met een nieuwe reeks beginnen, namelijk de ‘Masker-Maandag’ serie. Vanaf vandaag kun je elke maandag een leuke masker review vinden op mijn website! Veel plezier, bjoeties! ♥

SAMSUNG CSCOm te beginnen heb ik voor de ‘Ultra Hydrating Shea Butter Mask with Coconut’ masker gekozen van Biotherm. Ik had dit maskertje al enige tijd in mijn kast liggen en vond het wel eens tijd worden voor hem om gebruikt te worden! Ik gebruikte mijn oude Hema foundation kwast en bracht hem lekker dik aan.

SAMSUNG CSCOke, genoeg selfies, haha! Ben ik niet charmant hierboven? Juist Lincey, juist.. Keep on dreaming. Het masker voelde wel lekker dik aan, maar nadat ik het eraf gewassen had was mijn gezicht helaas niet zo zacht als ik hoopte. Nu is het niet zo dat ik geen gladde huid heb van mijzelf, maar toch merk ik wel verschil met bijvoorbeeld het Hema aardbei & vanille masker (klik hier voor een review) en dit masker. Jammer! Voor feestjes is dit masker wel leuk aangezien hij echt wit wordt! Dit is wat ik vroeger altijd leuk, of ja, lees: cool (lol) vond. Ik was dan ook echt teleurgesteld als degene bij wie ik sliep een transparante had gekocht. Afijn, ik raad dit masker voor de fun voor slaapfeestjes en foto’s met vriendinnen aan, maar voor serieus gebruik niet.

Je kunt het masker vinden bij de drogist, alleen ben ik de prijs vergeten (zal tussen de euro en de twee euro in zitten gok ik!)

♥ Gebruik jij vaak maskers? ♥

1 Comment on M is for: Monday-Masker-Day! #1 ♥ Kokosnoot

  1. Kelsey
    24 februari 2014 at 09:38 (5 jaar ago)

    Leuke masker ben van plan hem ook te gaan kopen vooral de kokos smaak! echt prima voor een heerlijke masker maandag

Leave a Reply