Tutorial: Ooglook met de Naked 3 Palette

SAMSUNG CSC

Vandaag heb ik een make-up look gemaakt met mijn Naked 3 palette van Urban Decay (zie vorige blogpost). Ik ga jullie in stappen laten zien hoe ik dit gedaan heb en welke kleuren ik hiervoor gebruikt heb. Laten we maar snel beginnen!

SAMSUNG CSC

Als eerste breng ik een oogschaduw-basis aan, hiervoor heb ik de ‘Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (Original)’ gebruikt. Deze basis is volgens mij niet in de winkel in Nederland te koop, maar je kunt hem waarschijnlijk wel online bestellen. Je kunt overigens ook gewoon van andere merken een oogschaduw-basis gebruiken, het werkt allemaal hetzelfde.

SAMSUNG CSCVervolgens breng ik de kleur ‘Trick’ op mijn ooglid aan. Ik begin net iets van mijn inner eye af en eindig wanneer ik bijna bij mijn V ben.

SAMSUNG CSCOp mijn crease doe ik ‘Darkside’. Hier gebruik ik niet teveel voor, want de kleuren zijn super goed gepigmenteerd en ik wil niet dat deze kleur gaat overheersen.

SAMSUNG CSCHierbij heb ik bij mijn V hoek, ‘Darkside’ gebruikt. Ook voor deze kleur geldt dat hij super gepigmenteerd is (dat geldt overigens voor alle kleuren in dit palette!) dus breng ik er niet teveel van aan, aangezien hij best donker is.

SAMSUNG CSCEn als laatste van dit palette gebruik ik de kleuren ‘Strange’ en ‘Dust’ voor mijn inner eye en mijn browbone. Deze kleurtjes zijn heel licht en ook echt super mooi! (Op de foto zie je helaas niet zo een groot verschil met de foto die erboven staat).

SAMSUNG CSCGebruikt: YSL Touche Eclait nr. 2 – Dior Diorshow – Collistar Ultra Nero – Naked 3 Urban Decay – Clinique Shade 02 – Benefit Colorista – Benefit Hoola – Urban Decay Primer Potion Original – Urban Decay Naked – Teeez Pencil Black Deluxe – Teeez Eyeliner Black Deluxe

Om de look helemaal af te maken heb ik nog wat eyeliner van Teeez, lipstick van Too Faced, wat lipgloss van Urban Decay, mascara van Dior en Collistar en nog wat producten aangebracht. Zie de foto hierboven voor al mijn gebruikte spullen in deze look.

Zelf vind ik de look erg leuk geworden. Doordat ik de ogen al opvallend heb gemaakt (mede door de eyeliner), wilde ik mijn lippen niet te druk maken. Hierdoor heb ik gekozen voor mijn Too Faced lipstickin de kleur ‘Nude Beach’. Deze heb ik aangedept, zodat hij niet teveel kleur zou afgeven. Vervolgens heb ik er lipgloss van Urban Decay over gedaan, in de kleur ‘Naked’ (dit is de miniatuur versie die je krijgt bij het Naked 2 Palette). Dit vond ik een erg mooi effect geven, omdat het dan ook nog shimmert!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer!

♥ Wat vind jij van deze look? Ga je hem zelf ook proberen? En zouden jullie nog meer looks met het palette willen zien? 

3 Comments on Tutorial: Ooglook met de Naked 3 Palette

Leave a Reply