‘Mini’ Shoplog: Catrice & Essence bij Kruidvat

SAMSUNG CSC

Daar stond je dan, bij de make-up afdeling midden in de kruidvat. Overal voor je neus staan leuke 50%-korting stickertjes. Bij Catrice, Essence en nog een aantal leuke merken. Help, wie wordt hier nou niet hebberig van!? Ik in ieder geval wel, maar ik heb me nog kunnen inhouden.

Nouja, inhouden.. Daar lijkt het niet heel erg op zo. De lakjes heeft mijn moeder dan ook gekocht, maar ik vond het toch wel net zo leuk om die bij deze shoplog te betrekken. Morgen plaats ik een blog met een leuke tutorial van de Catrice Smokey Eyes Set en over de twee Gel Lip Tint soorten van Catrice en Essence komt er binnenkort ook een vergelijk-blog. Op deze producten ga ik hier dan ook niet verder over praten.

SAMSUNG CSCDe Catrice lakjes waren (op 2 na) allemaal 50% korting! Woehoee! Mijn moeder heeft dus even wat leuke kleurtjes ingeslagen. Uiteraard mag ik ze ook gebruiken, haha. De twee rechter potjes van Essence lagen bij de kassa in een apart bakje. Mijn moeder en ik vroegen ons af wat er mee was (ook in de uitverkoop?) dus vroegen we het. De verkoopmedewerkster vertelde ons dat deze maar €1,- waren! Hallo!? Die gingen mee!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCIn dat leuke bakje bij de kassa lagen nog meer dingen, eigenlijk lag er iets wat in de eerste instantie mijn ogen naar dat bakje toe trokken – dat was een lipgloss. Niet zomaar een lipgloss, nee, een blauwe glitter gloss. En deze was blijkbaar ook maar een euro! Voor dat geld wil ik hem alleen al voor de sier hebben. Naast de blauwe lag ook nog een leuke roze tint die ik ook gelijk heb gekocht. Dat is toch mooi meegenomen?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCAls laatste heb ik staan twijfelen tussen twee ‘Gel Lip Tint’ soorten. De ene is van Catrice (€2,-) en de andere van Essence (€1,-). Van de swatches die ik met de testers had gemaakt werd ik niet echt heel veel wijzer en wist ik dus nog steeds geen raad met welke ik mee zou nemen. Dit bracht mij op het idee om ze allebei mee te nemen voor een artikel op mijn blog. Hier heb ik dan ook nog geen swatch foto van.

SAMSUNG CSCDit was mijn mini shoplog met mijn moeder bij de kruidvat. Ik ben benieuwd of jullie ook van de korting hebben kunnen profiteren, ik hoorde namelijk dat bij heel veel Kruidvat filialen alle sale producten al uitverkocht waren.. Echt balen. Vandaar ook de volgende vraag van vandaag:

♥ Heb jij dingen uit de uitverkoop van Catrice of Essence gekocht? Zo ja: wat heb je gekocht? ♥

1 Comment on ‘Mini’ Shoplog: Catrice & Essence bij Kruidvat

  1. nadski
    26 januari 2014 at 20:29 (6 jaar ago)

    Erg leuke nagellakjes, en niet eens zo duur! Even snel langs de kruidvat

Leave a Reply