Review: Clinique ♥ Moisurizing Lotion

SAMSUNG CSCAl sinds ik me kan herinneren heb ik een droge huid. Niet enkel mijn hoofd, maar ook mijn benen en alles! Gelukkig heb ik allerlei soorten body butters en crèmes, maar voor mijn gezicht wil ik toch wel voor het beste kiezen. Na veel testen in de winkels en met behulp van een Clinique expert ben ik dan op het juiste product uitgekomen: Clinique’s ‘Dramatically Different Moisturizing Lotion’!

 SAMSUNG CSCIngredienten

Water, Mineral Oil, Glycerin, Petrolatum, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, Urea, Lanolin Alcohol, Triethanolamine, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Propylene Glycol Dicaprate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Yellow 6, Yellow 5, Red 33.

De drie belangrijkste ingrediënten voor hydratatie uitgelicht:

  • Hyaluronzuur: dit wordt al jarenlang toegepast in de dermatologie en geneeskunde, het is een vochtbindend ingrediënt waarvan de doeltreffendheid bewezen is. Het is een heel kostbaar ingrediënt, daarom werd het voorheen niet veel gebruikt. Hyaluronzuur komt van nature voor in het lichaam en ondersteunt het vochtbehoud van de huid voor een verbeterde hydratatie.
  • Glycerine: Bekend ingrediënt dat de huid voorziet van vocht. Het absorbeert water uit de lucht en draagt op deze manier bij aan het hydraterende vermogen van de lotion.
  • Ureum: komt ook van nature in de huid voor, het bootst de functies die een gezonde huid heeft na.

SAMSUNG CSC

De werking

Het lichtgele goedje breng je aan op de huid, vervolgens smeer je het uit over de droge plekken. Ik smeer het gewoon over mijn hele gezicht, wel zo lekker! Al gelijk zie je dat je huid begint te stralen, het ziet er direct gezonder uit. Echter trekt het niet lekker snel in zijn geheel in, je blijft voor een langere tijd wel voelen dat er wat op je gezicht zit. Persoonlijk vind ik dat niet zo fijn, maar aangezien ik het meestal ‘s avonds na het douchen op smeer, en vervolgens ga slapen, heb ik er niet zo een last van. Als ik ‘s ochtends wakker word is het ingetrokken — klaar voor een nieuwe dag! Ik raad dit product je zeker aan als je last hebt van een droge huid, gezien het gewoon heel erg goed zijn werk doet. Je ziet, maar bovenal, voelt duidelijk verschil qua hydratie in je gezicht en je huid straalt gewoon gezondheid uit!

Je kunt de lotion onder andere bij de Douglas kopen, voor €45,95 heb je 125 milliliter.

♥ Gebruik jij een lotion of gezichtscrème? En zo ja, welke? ♥

Leave a Reply