Review: Dior Addict ♥ Lip Glow

SAMSUNG CSCOm even terug te komen op mijn lippenbalsem-verslaving, dit leuke variant van Dior is niet te vergeten! Mijn zusje heeft hem gekregen en ik ga hem vandaag voor jullie reviewen, hoe leuk?

SAMSUNG CSCDe verpakking, om maar te beginnen, geeft je echt een modern gevoel. Zilver met baby roze, wat overigens ook nog eens een super schattige combinatie is. Ik ben verliefd!

SAMSUNG CSCDe lippenbalm zelf is vrij roze van de buitenkant, maar dit valt tegen als je hem aanbrengt (wat ik wel een voordeel vind, eigenlijk) — het is en blijft tenslotte een lippenbalsem.

SAMSUNG CSCVrij neutraal, met wel wat glans. Super leuk voor de verandering, ik heb namelijk vaak gewoon simpele lipglossjes, van goedkopere merken dan Dior (denk aan drogist merken). Dit is toch wel een stapje meer richting de make-up, maar toch is hij verzorgend. Dit vind ik echt een erg leuk detail. Leuk om mee af te wisselen, of leuke nude looks mee te maken!

SAMSUNG CSC‘Before’ foto, yes I know, very charming, ain’t I?.

SAMSUNG CSCEn de ‘after‘ foto. Zoals je ziet geeft hij echt een heel mooi gloedje af. Heel mooi en leuk! Van het roze zie je niet echt veel, maar je ziet wel degelijk de glans, echt prachtig. Ik denk dat ik hem wel veel ga jatten van mijn zusje, tenminste, als ik de kans krijg. Ze vind hem zelf namelijk ook super fijn!

De balm kost normaal €34,50, maar met de Ici Paris XL 40% korting actie van de lippensticks, kost hij nu €20,70. Ik zou zelf niet zo een dure lippenbalsem aanschaffen, omdat ik denk dat je soortgelijke balsems voor een lagere prijs kunt vinden in de drogist. En oh ja, voor ik het vergeet te zeggen: de balm ruikt wel erg lekker! :-)

4 Comments on Review: Dior Addict ♥ Lip Glow

  1. Karine
    16 maart 2014 at 04:52 (5 jaar ago)

    Oh this looks so great!! It gives you a natural shine! :) xx

    tropicalcolours.blogspot.com.au

Leave a Reply