Review: Guhl Haarpunten Elixer

SAMSUNG CSCJe kent dat wel, je loopt door een winkel heen (in mijn geval: de kruidvat), en je spot allemaal dingen die je eigenlijk al heel lang wel eens wilt hebben, of iets soortgelijks wat erop lijkt, maar gewoon simpelweg nooit gekocht hebt. Het was te duur, of je had het gewoon even niet nodig op dat moment. ”Het komt nog wel,” zei ik elke keer weer. En ja hoor, het moment kwam: ik zag een leuke haarpunten elixer in de aanbieding liggen en besloot deze mee te nemen. €2,50 is tenslotte een leuke korting, leek mij in ieder geval zo..

SAMSUNG CSCJa. Mijn haar, één groot drama. Althans, de punten. Ik heb het zovaak geverfd in het verleden, dat dat de restanten zijn die alles meegemaakt hebben. Maar niet alleen verf, ook de zon en zeezout van de jaarlijkse zes weken Spanje helpt mijn haar de ondergrond in. Maar hey, hier hebben we elixers voor, niet waar!?

SAMSUNG CSCEven mijn punten vochtig maken, afdeppen met een handdoek en voila, insmeren die handel. ik heb 4 vingertoppen gebruikt van het spul en wacht het resultaat af. ”Wat zal ik blij zijn als het werkt!” dacht ik nog..

SAMSUNG CSCEindresultaat? Het ziet er nog doder uit dan in het begin! Het lijkt wel hondenhaar of zo, wat moet ik hier nou mee!? Bezoekje aan de kapper, (na 1,5 jaar) ja, ik weet het. Maar dit spul doet niet wat hij hoort te doen en wat hij beloofd. Conclusie? Afrader! Koop dit spul niet. Ik heb zojuist €3,- weggegooid aan een artikel wat het niet waard is. Erg zonde. Mijn zoektocht naar een goede punten elixer gaat helaas door. Guhl, je hebt mij erg teleurgesteld.

SAMSUNG CSCEerlijk hoor, laat ik die kapper dan maar héél snel bellen voor een afspraak! Dit kan niet langer zo, haha. Het is eigenlijk gewoon te ver gegaan met mijn haar. Way too far, don’t you think so?

Oke, ik denk dat mijn mening wel duidelijk is. Ik rond deze review maar snel af, want er gaat toch niet veel positiefs meer uitkomen. Ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen laten zien dat ik je dit product echt afraad! Koopjes zijn dus niet altijd leuk.. Helaas!

Leave a Reply