Review: Impress Press-On Manicure ♥ Nep nagels zonder lijm!

SAMSUNG CSC5,-? Koopje, zou je denken. Maar werken die nep nagels wel zonder nagellijm? Als dit niet het geval is is 5,- nog steeds te veel. Ik heb dit getest, dus kijk maar snel mee!

Was ik bij de Kruidvat, zag ik deze leuke kleur nep nagels hangen! Nu breken mijn eigen nagels altijd zo ontzettend snel af, dat het mij wel leuk leek om deze nagels te proberen. En dat zonder nagellijm? Lijkt me helemaal top! Van de lijm gaan je nagels altijd zo erg naar de maan.. Dus bij deze: vandaag review ik deze schattige manicure!

SAMSUNG CSCIn de verpakking zitten reinigingsdoekjes, een mini nagelvijltje en (uiteraard) de nagels.

SAMSUNG CSCWat je als eerste doet is kijken welke nep nagel op welke echte nagel past. De bovenste rij is voor mijn linkerhand en de onderste rij is voor mijn rechterhand.

SAMSUNG CSCZoals je hier kunt zien is de tweede stap de sticker van de nagel afhalen. Dit is zo gebeurd! De derde stap is de nagel aanbrengen en de vierde stap is de nagel een beetje naar beide kanten bewegen, zodat hij mooi op de goede plek zit. Als laatste kun je de nagels bijvijlen of wat bijknippen als je ze te lang vindt, maar dit laatste heb ik niet gedaan.

SAMSUNG CSCZo zien mijn nagels er nu uit! Mooi, vind je niet? Ik vind de kleur persoonlijk echt super vrolijk en het brengt me weer echt in een good mood. Het doet me denken aan de zomer, omdat ik dan altijd wat fellere kleurtjes draag dan in de winter.

Nou heb ik de nagels om eerlijk te zijn nog geen 24 uur op gehad, omdat de nagel van mijn duim al losliet. Dit komt omdat of de plaklaag gewoon niet goed is, of omdat ik gewoon niet overweg kan met lange nagels. Hij liet los op het moment dat ik na gym (met school) mijn broek wilde verwisselen. Ik baalde ontzettend, en vlak daarna ging mijn wijsvinger nagel er ook al af. Ik heb besloten alle nagels eraf te halen aangezien ik niet voor de rest van de dag voorschut wilde lopen.

Door dat de nagels dus zo snel los lieten, denk ik niet dat ik deze manicure set nog eens ga kopen. Al helemaal niet als ik me bedenk dat hij normaal €10,99 kost (ja, op de foto staat €10,16 maar in de winkel en op de bon stond gewoon €10,99). Ik vind achteraf gezien €5,- al veel, maar als je een keer echt nep nagels wilt, voor een feestje bijvoorbeeld, en je wilt niet dat je eigen nagels naar de maan gaan èn als je snel wilt zijn, dan is dit wellicht een goed alternatief voor je.

Dit was mijn review van vandaag en ik hoop dat jullie het leuk vonden. Tot morgen!

 ♥ Gebruik jij nep nagels? En zo ja: gebruik je dan de nagels met lijm of met zo een plakrand? ♥

 

3 Comments on Review: Impress Press-On Manicure ♥ Nep nagels zonder lijm!

  1. Daphne
    28 januari 2014 at 10:48 (5 jaar ago)

    Het kleurtje is echt geweldig! Jammer dat het zo snel losliet.. Liefs

Leave a Reply