Review: Naked 3 Palette by Urban Decay

SAMSUNG CSC

Op 21 december ging ik samen met een vriendin naar Londen. Hier heb ik veel dingen gezien en uiteraard heb ik er ook geshopt. Ik kon dan ook niet wachten om de warenhuizen in Oxfordstreet te bezoeken, duimend en hopend op goed geluk dat een gloednieuw palette nog niet uitverkocht zou zijn. En guess what? Here it is: the Naked 3 Palette by Urban Decay!! Yeah!

Urban Decay Naked 3 - 1Had ik dan eindelijk het palette in mijn hand, bleek ik niet genoeg geld bij me te hebben! Snel even naar de bank gelopen en weer terug gegaan. Bleek ik in een ander warenhuis binnen gekomen te zijn. Ik vroeg op de Urban Decay afdeling of de vrouw mij wilde opmaken, waarop ze dol enthousiast reageerde dat ze dat met plezier zou willen doen. Ze liet het niet bij het palette, ze had meteen mijn hele gezicht omgetoverd met blush, eyeliner, foundation en ga zo maar door.

IMG_4510Maar goed, laten we snel weer verder gaan met het palette!

SAMSUNG CSCHet palet komt met een tweezijdig kwastje en wat oogschaduwprimer miniaturen (Hiervan ben ik vergeten foto’s te maken.. Sorry!)

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHet palette bevat 12 verschillende roze-naturelle kleurtjes. Hij is dan ook heel anders dan de Naked 1 en 2. Het doosje is van stevige kunststof gemaakt en sluit heel lekker. Hij is vrij makkelijk mee te nemen, maar aan de andere kant is het doosje ook wel weer wat aan de grote kant om ergens mee naartoe te nemen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Voordat ik naar Londen ging had ik al heel veel online gezocht naar dit palette. Vrijwel nergens kon ik hem bestellen, behalve op de Franse site van Sephora (www.sephora.fr), maar hier was het palette er nog niet. Net wanneer ik er achter kwam dat het palette uit was op de site, was hij dan ook al meteen uitverkocht. Dat was ontzettend balen. Ook als ik nu online zoek kan ik eigenlijk nergens het palette kopen. Dus sorry, ik heb geen idee waar hij nu verkrijgbaar in Nederland is. In Londen heb ik £37,- betaald, wat omgerekend €44,54 is.

Toen ik de kleurtjes eenmaal in een ooglook wilde gaan verwerken, viel het me al vrij snel op dat de oogschaduw een beetje kruimelt. Hierdoor valt er veel poeder onder je ogen. Dit valt natuurlijk te corrigeren met een concealer. Nadat ik een aantal kleurtjes een paar keer gebruikt had, werd het gelukkig aanzienlijk minder. De kleuren vind ik echt super mooi en ik ben dan ook heel erg blij met de naked 3! Als je de kans hebt om hem te zien/kopen, ik zou zeggen: neem zeker een kijkje! Wellicht krijgt je er spijt als je het laat want het palette is echt mooi! En voor 12 kleuren valt de prijs in verhouding ook mee.

Bekijk morgen mijn blog voor mijn make-up look met het palette (zie de allereerste foto!)

♥ Wat vind jij van dit palet? Heb jij hem, of zou je hem ook willen? ♥

3 Comments on Review: Naked 3 Palette by Urban Decay

 1. valerie
  15 januari 2014 at 21:07 (5 jaar ago)

  THANKS ik ben echt al super lang opzoek naar dit palette in een revieuw maar kan niks vinden!! EINDELIJK IEMAND GEVONDEN DUS
  Super goede revieuw en fijn om te lezen.
  Ga zo door en succes met je blog!

 2. Melanie
  17 januari 2014 at 16:56 (5 jaar ago)

  Hoe meer leuke artikelen ik over dit palette lees, hoe hoger hij op m’n wishlist komt te staan. Kan niet wachten tot hij binnen komt. Leuk artikel :-)

Leave a Reply