Review: Rouge Volupté Shine van YSL ♥ Review, Swatches & Foto’s!

SAMSUNG CSC

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een review over een van mijn mooiste make-up producten, namelijk de Rouge Volupté Shine (06 – Pink In Devotion) van Yves Saint Laurent!

SAMSUNG CSCTen eerste komt de lippenstift in een super mooie houder. Dit trok al gelijk mijn aandacht toen ik in de winkel stond, wauw! De behuizing zelf is gewoon echt een beeldig ding al op zichzelf. Hij is goud met het logo van het merk helemaal rondom erin. Van binnen is hij ook helemaal goudkleurig. Toen ik hem gekocht had voelde ik me dan ook echt super luxe ermee. Maar goed, wat heb je aan de buitenkant, denk je dan bij jezelf. Het gaat uiteraard om de inhoud, het product zelf. Hieronder zie je een swatch van de lipstick. De flits gaf een ander effect, dus ik heb een foto met flits en een foto zonder flits gemaakt.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ook heb uiteraard een foto gemaakt van mijn lippen zonder iets erop, en eentje met de aangebrachte lippenstift.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Zelf heb ik heel vaak last van droge lippen, waardoor matte lippenstift mij  niet goed staat. Dit trekt veel te snel in de rimpeltjes waardoor het er gewoon niet uit ziet. Deze lippenstift heeft de glans erin, waardoor je dit helemaal niet ziet! Het is goed hydraterend voor mijn lippen waar ik dan ook erg blij mee ben!

Pluspunten

 • ♥ Hij glanst, dus is mooi bij normale én droge lippen.
 • ♥ De kleur is niet mega dekkend, waardoor het er wat natuurlijker uitziet
 • ♥ Je voelt je echt een diva door de verpakking op zichzelf al

Minpunten

 • ♥ De prijs kan voor sommige meiden wat hoog zijn.. (voor mij ook hoor, heb er lang over getwijfeld en kon hem toevallig vrij snel met een actie kopen!)

Al met al ben ik echt tevreden met deze lippenstift. Als ik hem niet had gehad dan had ik hem nu alsnog wel willen halen. Niet alinea direct, maar ik had hem zeker wel op mijn wenslijstje gezet. Ik heb hem bij de Ici Paris XL in Amsterdam gekocht, hij kost nu € 33,95. Ik hoop dat jullie deze review leuk vonden en tot morgen!

♥ Heb jij een product van Yves Saint Laurent? En wat is jouw favoriete make-up product? ♥

3 Comments on Review: Rouge Volupté Shine van YSL ♥ Review, Swatches & Foto’s!

 1. Melanie
  20 januari 2014 at 22:07 (5 jaar ago)

  Handig review! Vind hem inderdaad een beetje duur, maar hij is wel heeel mooi :-)

  Liefs!

 2. Roëlle
  20 januari 2014 at 22:08 (5 jaar ago)

  Wauw wat een mooie lippenstift! Gaat ie er nou niet snel af? Ik vind lipstift heel fijn, alleen ik doe het nooit op als ik een keer mijn vriend zie, haha :)
  Hé, ik zag trouwens dat je me nu volgt op BL, maar alleen mijn persoonlijke profile, niet mijn blog? Klopt dat? :)
  Anyway, mooie blog(post)!

  Liefs

Leave a Reply