Review: Sprite ♥ Vanilla Coconut ♥ Lipsmackers!

SAMSUNG CSCOkay, I confess, ik vind Lipsmacker echt super lekkere lippenbalsems in hun assortiment hebben en raad het dan ook iedereen die wel van een zoetige geur op zijn lippen heeft, aan. Zo heeft mijn zusje deze twee varianten gekocht, welke ik mocht reviewen voor jullie! Welke lijkt jou het lekkerst?

Zoals je hier al hebt kunnen lezen, heb ik sinds kort de ‘Strawberry Sprinkle’ versie van het merk Lipsmacker. Ik vond deze al echt super lekker en was dan ook razend enthousiast voor de prijs van €1,82! Mijn zusje kreeg €5,- en besloot om dit te besteden aan twee Lipsmacker smaakjes. Zoals je kunt zien is de keuze op de Sprite en de Vanilla Coconut balsems gevallen.

De Sprite ruikt echt naar het drankje zoals je hem misschien wel (misschien ook niet?) kent. Hmm, je krijgt er gewoon spontaan dorst van! Erg lekker!

De Vanilla & Coconutmy favorite, ruikt gewoon echt naar de twee smaken zoals hij beloofd. Wauw! Kokosnoot is sowieso al één van mijn favoriete geurtjes als het op lippenbalsems, creme’s of wat dan ook qua verzorging neer komt. Dus voor mijn part heeft hij ook dit keer, de Sprite versie, overwonnen. Sorry Sprite!

Dit was een korte review, aangezien ik al eerder uitgebreider over Lipsmacker geschreven heb. Ondanks dit hoop ik dat je deze review leuk vond!

♥ Welke lijkt jou het lekkerste van deze twee? ♥

1 Comment on Review: Sprite ♥ Vanilla Coconut ♥ Lipsmackers!

Leave a Reply