Review: Strawberry Scrub Mask van de Hema

SAMSUNG CSCOm maar meteen eerlijk te zijn, dit masker zou ik zelf nooit gekocht of gekozen hebben. Ik was al een paar weken geleden met mijn moeder in een winkelcentrum, waar midden in het centrum een leuk kraampje van de Hema stond uitgestald. Het stond helemaal in het teken van beauty, wat natuurlijk mijn aandacht trok! Toen ik eenmaal een kijkje nam, vroeg een mevrouw al gelijk of ze mijn nagels mocht doen (waar ik uiteraard geen nee op kon zeggen). Een gratis nagellak beurt, hallo! Nadat mijn nagels helemaal bijgewerkt waren kreeg ik een leuk kleurtje mee naar huis. Dit was niet het enige wat ik mee kreeg, en misschien voel je hem al aankomen: ik kreeg ook het ‘Strawberry Scrub Mask’ cadeau!

SAMSUNG CSC

Nu weer terug naar het heden. Ik ben vorige week de hele week bezig geweest met mijn kamer opruimen, en dan niet alleen de troep wat op mijn grond en bureau lag, ik nam gelijk al mijn kasten in mijn opruim-proces mee. Helemaal inside-out! Nu mijn kasten helemaal gereorganiseerd zijn (met leuke organizers/bakken van onder andere action, xenos) kreeg ik meteen meer inzicht in wat ik allemaal nog had liggen aan verzorgingsproducten. Zo kwam ik dus op dit maskertje terecht. Nu ik bijna de hele week al ziek ben, dacht ik bij mijzelf: ‘Tijd voor deze scrub mask om eens even gebruikt te worden.’

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCIk was vergeten om een foto te maken voordat ik hem geopend had, een beetje stom van me!

Toen ik de achterkant las, werd ik al snel happy: aardbeien, vanille en slagroom! Hmmm, ik kwijlde al bij het idee. Wanneer ik de verpakking opende begon ik dan ook werkelijk te watertanden, wàt een geur! Superduper lekker, ik was helemaal excited! Ik bracht het masker met een foundation kwast van de Hema (lekker toepasselijk, haha) aan.

SAMSUNG CSCDe geur is zoals ik al schreef super lekker! Je ruikt de aardbeien, vanille en slagroom echt. Daarnaast is de substantie ook nog eens roze, wat er super schattig uitziet. Zoals je op de foto ziet hierboven, de pitjes van de aardbeien zaten er ook in. Dit is voor de scrub functie van dit masker.

Na 15 minuten hoor je het van je gezicht af te spoelen, maar ik heb natuurlijk in de tussentijd weer veel te veel dingen gedaan. Na 30 minuten heb ik het masker eraf gespoeld en wow! Er is maar 1 woord voor denk ik: SUPER! Mijn huid is zacht, ruikt lekker, voelt fris. Wat wil je nog meer? Dit masker vind ik echt een dikke aanrader! Daarnaast heeft het masker de hele tijd dat het op mijn gezicht zat, super fris aangevoeld. Plus puntje!

Het masker is tussen de €1,50 en €1,85 (precieze prijs kan ik niet online vinden) en zeker je geld waard! Om even terug te komen op het begin van dit artikel: ik zou dit masker zelf nooit gekozen hebben. Dit komt omdat ik niet zulke hele hoge verwachtingen had van Hema gezicht verzorgingsproducten. Nu vraag ik mijzelf echt af waarom ik dat niet had. De eerst volgende keer dat ik in de Hema ben ga ik zeker eventjes langs de beauty afdeling om te kijken welke lekkere masker varianten ze nog meer hebben! Conclusie: aanrader!

♥ Wat vind jij van Hema’s verzorgingsproducten? Heb je dit masker ook al eens geprobeerd, of een ander variant ervan? ♥

6 Comments on Review: Strawberry Scrub Mask van de Hema

 1. Saskia
  17 januari 2014 at 22:08 (5 jaar ago)

  Ik zou zelf ook niet dit masker in erste instantie kopen maar dit klinkt wel super zeg! Toch maar eens kijken :-)

 2. Melanie
  17 januari 2014 at 22:39 (5 jaar ago)

  Ik zou zelf ook niet snel voor een maskertje van de HEMA gaan, ook die van H&M spreken me niet aan. Goed om te weten dat ze toch wel fijn zijn, ze kosten ook helemaal niet veel :-)

  • lincey
   17 januari 2014 at 22:51 (5 jaar ago)

   Ik zat ook al te denken aan die van de H&M, ben er nu best benieuwd naar! Misschien komt daar ook binnenkort een review over :) Bedankt voor je reactie ♥

 3. Kim
  18 januari 2014 at 15:00 (5 jaar ago)

  Fijn dat ‘ie bevallen is! Ik heb ook ooit een masker van de Hema getest. Die was ook heel erg fijn! :D

 4. Vanessa
  18 januari 2014 at 19:51 (5 jaar ago)

  Ik heb dit maskertje al eens gehad en vond het echt super fijn! Jij doet me eraan herinneren dat ik het dringend nog eens moet kopen ;) x

Leave a Reply