Review: Too Faced ♥ ‘Natural at Night’ palette

SAMSUNG CSCEerder heb ik een review geplaatst over het welbekende ‘Natural Eye’ palette van Too Faced. Echter: dat is niet het enige palette wat ik van Too Faced heb, nee. Benieuwd naar hoe het ‘Natural at Night’ palette eruit ziet? Kijk dan gauw even verder!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDe buitenkant van het palette ziet er eigenlijk hetzelfde uit als het kartonnen doosje waar hij in zit wanneer je hem koopt. Grappig!

SAMSUNG CSCDe kleurtjes, wauw! *Sorry, ik heb het palette voordat ik hem ging fotograferen al geswatched! Stupid!* Laat ik dan maar snel over gaan op de swatches!

SAMSUNG CSCDit is de eerste rij, of wel de ‘Night’ look. Van links naar rechts zie je ‘Full Moon’, ‘Nightcap’ en ‘Cocoa Star’. Alle kleuren zijn echt super goed gepigmenteerd en de eerste twee kleuren bevatten ook leuke shimmers.

SAMSUNG CSCDeze combinatie (de tweede combinatie), genaamd ‘Classic’, is wel echt een beetje een dare-to-wear look. Alle drie de kleuren (van links naar rechts: ‘Night Light’, ‘After Hours’ en ‘Eclipse’) zijn super glitterig, naast het feit dat hun kleur goed tot hun recht komt. Als je dit op doet, dan zie je dat behoorlijk. De kleuren zijn wel natural (de bruintinten), maar glitters vind ik niet echt natuurlijk. Dus honestly, ik vind hem heel mooi (daar niet van!) maar of hij bij dit palette hoort.. hmm. Twijfels.

SAMSUNG CSCDit zijn de kleuren die bij ‘Fashion’ horen, ofwel de onderste regel. ‘Spotlight’, ‘Moon Stone’ en ‘Night Fever’ komen ook echt tot hun recht. Uiteraard zijn ook deze kleuren echt super mooi gepigmenteerd en persoonlijk vind ik dat deze kleuren echt goed bij elkaar passen. Nu vind ik groenige kleuren sowieso al leuk, laat staan in deze combinatie. Mooi!

SAMSUNG CSCWauw! Ziet het er niet gewoon echt prachtig uit zo? Die kleurtjes zijn echt zo mooi! Niet schreeuwend (tenzij je alle glittervkleuren pakt, dan is het wel opvallend) en echt goed te combineren met elkaar. Je hoeft natuurlijk niet de kleuren zoals op het palette staat te mengen, nee. Je kunt ook zelf kiezen welke kleuren je met elkaar samen gebruikt!

Ik ben enthousiast over dit palette en je kunt binnenkort een look met dit palette op mijn blog verwachten!

♥ Wat vind jij van dit palette? Heb/wil jij hem ook? ♥

Leave a Reply