Review: Victoria’s Secret Bodymist Set

SAMSUNG CSCWie kent het welbekende merk Victoria’s Secret niet? En om dan meteen naar deze blogpost te kijken: wie kent de bodymists hiervan niet? Ik heb een leuke review van een super leuke set hiervan voor jullie! Kijk maar snel verder.Alweer een maandje geleden was ik jarig, namelijk op 26 december. Van een hele goede vriendin kreeg ik dan deze Victoria’s Secret body mist set cadeau, maar ik vond het zó mooi eruit zien dat ik het eigenlijk gewoon te zonde vond om hem al te openen. Nu is het al een maand verder en moet ik er toch echt aan toegeven en wow! Ik heb totaal geen spijt!

SAMSUNG CSCDe leuke set komt in een heel mooi doosje — ik voelde me echt verwend toen ik het kreeg. Het ziet er zo super schattig uit en de roze kleur past perfect in mijn roze kamer. Helemaal goed!SAMSUNG CSCDit zijn de vijf verschillende geurtjes op een rij. Ik heb foto’s van elk flesje apart, zodat jullie het beter kunnen zien. SAMSUNG CSCCoconut Passion: Deze ruikt naar vanille en kokosnoot, hmm. Zelf ben ik gek op kokosnoot en in deze combinatie is het dan ook echt perfect. My favorite!

SAMSUNG CSCLove Spell: Deze mist ruikt naar kersenbloesem en perzik. Ook heel erg lekker! Van deze variant heb ik ook een body butter (welke ik ook gekregen heb voor mijn verjaardag en tevens ook echt super lekker is!).

SAMSUNG CSCMango Tempation: En ook deze is zó lekker, wauw, wauw en nog eens wauw! Hij ruikt naar mango nectar en hibiscus en is dus lekker zoet! Deze is mijn 2e favoriet (na de kokosnoot met vanille)!

SAMSUNG CSCPure Seduction: Dit geurtje vind ik ietwat minder, doordat hij gewoon zo sterk en zoet is, misschien is hij wel net iets te zoet. De geur overheerst enorm, maar desondanks is hij wel lekker. Gewoon niet te veel gebruiken.

SAMSUNG CSCPure Daydream: En last but not least: dit heerlijke geurtje. Pure Daydream ruikt naar parel orchidee en roze bessen. Hij is heel fris van smaak en ruikt echt super lekker, lekker zacht!

SAMSUNG CSC

Mijn volgorde op favoriet van deze 5 lekkere geurtjes is [♥1] Coconut Passion [♥2] Mango Temptation [♥3] Pure Daydream [♥4] Love Spell [♥5] Pure Seduction.

Ik ben echt heel blij met deze set en ben er dan ook echt zuinig mee. Als ik weer in Amerika ben ga ik echt een grote fles van de Coconut Passion variant meenemen (en dat is gelukkig al vrij snel, yeah!)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen!

♥ Heb jij iets van de Victoria’s Secret? ♥

9 Comments on Review: Victoria’s Secret Bodymist Set

 1. Kim
  27 januari 2014 at 21:38 (5 jaar ago)

  Zo leuk! Wel balen dat hij zo snel losliet dan, maar ja wat verwacht je anders van een plaklaag.. Wel fijn dat hij je nagels niet beschadigt! Kus

 2. Katrien
  5 februari 2014 at 20:45 (5 jaar ago)

  Ze zien er zo mooi uit! Spijtig genoeg heb ik Amerika niet op de planning staan..

  • Lincey
   6 april 2014 at 09:43 (5 jaar ago)

   Deze set heb ik als cadeau gekregen, dus ik weet niet hoe duur hij is!

  • Lincey
   6 april 2014 at 09:41 (5 jaar ago)

   Op schiphol! Voor de douane zit een winkeltje met allemaal VS spullen. X Lincey

 3. lieke
  28 januari 2015 at 13:33 (4 jaar ago)

  ik weet hoe duur ie is hij is 15 euro bij de etos ik ga hem ook kopen ze hebben hem ook in combinatie met 3 bodylotions en 3 mists

Leave a Reply