Review: Yves Saint Laurent ♥ Ombres 5 Lumières ♥ 10 – ‘Bohemian Chic’

SAMSUNG CSCYves Saint Laurant, wie kent dit merk niet? Van simpele shirtjes tot hakken, van lipsticks tot zonnebrillen. Ze hebben van alles wel wat. En dan is de kwaliteit ook nog eens super goed, van alles wat ik heb gezien/ervaren van dit merk. Maar met make-up zou dit zomaar eens heel anders kunnen zijn dan bij een paar schoenen: je let op totaal andere punten. Is dit palette zijn geld waard?

SAMSUNG CSCHet doosje is al om verliefd op te worden, wauw! Goud is echt wel een kleurtje waarvan je denkt: chique! Al heel lang stond een palette van YSL op mijn wenslijst, maar toen ik die kocht en deze zag, wist ik dat deze ook ooit aan mijn make-up-stash toegevoegd zou moeten worden. Verliefd was ik vanaf het eerste moment dat ik deze zag. Nu zou het een beetje gek zijn dat ik deze zou willen hebben als hij aangebracht niet mooi is, daarom heb ik hem natuurlijk direct in de winkel geswatched. En je raad het dan ook al: hij doet het super!

SAMSUNG CSCDe kleuren komen niet tot hun recht, vind ik zelf. Het was heel lastig om deze kleuren goed te fotograferen, maar goed. De eerste kleur is de middelste witte kleur — deze kleur geeft de minste pigmentatie van alle kleuren af. Dit hoeft niet eens zo hinderlijk te zien, aangezien ik deze kleur onder mijn wenkbrauwen aanbreng. Het hoeft dan niet de aandacht te trekken, het is tenslotte een extra kleur voor mijn look. De tweede kleur, de blauwe kleur, is heel gepigmenteerd. In tegenstelling tot de eerste kleur is deze echt duidelijk aanwezig. Ik gebruik hem voor mijn buitenste ooghoek voor diepte. Vervolgens zijn we bij de groene kleur, welke ik zó mooi vind! Het is echt een pastel groene kleur met glittertjes erin (ze hebben trouwens allemaal wel glitters). Deze kleur past echt super mooi bij de modekleuren van deze lente: pasteltinten. Ik ben echt verliefd op deze groen en hij is tevens ook, net als de blauwe, super mooi gepigmenteerd. Mijn favoriet van alle kleuren: de roze. Dit is wel dé kleur wat me gek maakte op dit palette. Daar waar ik de andere kleuren misschien wel twee tot drie keer heb aangebracht, heb ik de roze serieus maar slechts één keer gebruikt! Wow! Ja echt! Ik denk dat deze kleur van alle kleuren het snelste bij mij op gaat, ik ben echt in love. En the last but not least: het bruine kleurtje. Eigenlijk heb ik al best veel bruine kleuren, zoals in mijn Naked Palette’s, Too Faced palettes enzovoort. Deze had ik niet echt nodig, maar het is zeker geen minpunt voor mij. Bruine kleuren gebruik ik elke keer en deze is dan ook echt mooi gekleurd. Lekker aanwezig, yeey.

SAMSUNG CSC

Yves Saint Laurent over het product: ”Deze oogschaduw is een nieuwe versie van het palet van Yves Saint Laurent in toon-op-toonversie: de vier matte, satijnzachte of iriserende nuances kunnen naar wens gemodelleerd worden. Samen met de highlighter werden ze ontwikkeld rond één enkel thema. De oogschaduw is verkrijgbaar in zes harmonieën. U kunt spelen met twee, drie, vier of meer kleuren die subtiel in elkaar overgaan. Gebruiksadvies. Breng de donkerste kleur dicht bij de bovenste wimpers aan om de ogen meer schaduw te geven. Daarna brengt u de lichtere kleuren boven elkaar aan op het mobiele ooglid en werkt u de kleur uit in de richting van uw slapen. Breng vervolgens de highlighter aan als ultieme stralende toets.”

Als ik weg ga (op reis bijvoorbeeld, maar ook simpel een dagje weg) dan kan ik lekker makkelijk dit palette meenemen en dan heb ik ook echt veel kleuren in één mee. Hoe handig? De kleuren zijn echt prachtig en ik ben dan ook zó blij dat ik hem gehaald heb. Normaal kost hij €60,50, wat ik zelf teveel vind. Vandaar heb ik gewacht en hem nu in de actie bij Ici Paris XL gehaald, waar er 20% van af ging. Dit bracht de prijs naar €48,40. En ja, ik vind dit nog steeds veel geld, maar ik was er echt heilig van overtuigd dat als ik hem niet nu had gekocht, dan had ik hem over een tijdje toch wel gehaald. Ik ken mijzelf. En dan kies ik liever voor €12,10 in mijn zak dan in hetzelfde oogschaduw doosje.

SAMSUNG CSC

Ik ben razend enthousiast en raad het hem mensen die wat meer geld voor make-up over hebben, en werkelijk meer met make-up bezig zijn dan een normale persoon, aan. Ben je gewoon een simpel persoon die zich gewoon wat meer interesseert in make-up, maar niet zo zeer dat je echt het beste van het beste, koste wat het kost bent, dan raad ik hem af. Het blijft ten slotte een hoop geld waar (je héél veel budget paletjes van kunt kopen)!

Binnenkort kun je mijn ooglook met dit palette vinden op mijn website!

♥ Wat zou jij gedacht hebben bij dit palette in de winkel? Take it or leave it? ♥

1 Comment on Review: Yves Saint Laurent ♥ Ombres 5 Lumières ♥ 10 – ‘Bohemian Chic’

Leave a Reply