Shoplog: Deel 1 ♥ Hoofddorp, Utrecht

SAMSUNG CSCShop till you drop, ja, seriously. Het was echt wel dé workout van de afgelopen weken. Laat ik maar niet teveel treuzelen en gewoon maar gelijk beginnen! Ik laat de foto’s hier het meeste hun werk doen. Enjoy!

SAMSUNG CSCOm maar te beginnen met de allereerste foto, hoe schattig is dit rokje? Hij komt van de Bershka en kostte €14,99.

SAMSUNG CSCVoilà, ook van de Bershka! En, hoe grappig, ook voor de prijs van €14,99!

SAMSUNG CSCHoe toepasselijk ik deze vond, ik werd er echt blij van toen ik deze zag hangen. Omdat ik zo bezig ben met wat ik eet, pastte hij er wel op een komische manier bij. Gepakt, gepast en meegenomen voor €9,99!

SAMSUNG CSCHoe schattig is dit bloemenkransje voor in je haar? I’m in love! €6,95 bij de Sacha!

SAMSUNG CSCEn ook dit leuke ding is voor in je haar. Hij was iets duurder dan de bloemenkrans, hij kost namelijk €9,95. Ik weet nog niet zo goed waarmee ik dit ga combineren, maar ik vond hem het geld wel waard om ‘m mee te nemen, in de zomer staan dit soort dingen altijd leuk!

SAMSUNG CSCEn deze leukerd. Ja, ook op dit brilletje was ik meteen verliefd! Hij ziet er zo oud maar toch nieuw uit. Echt een hebbeding. En voor maar €9,95? I said yes to the sunglasses!

SAMSUNG CSCDit was wel echt dé aankoop van alle aankopen! Dit super schattige jasje van de Zara. Echt, ik zag hem en was verkocht. Het was de laatste in mijn maat, wat echt een ‘yes’-gevoel gaf. Echter stond de prijs mij wel tegen, hij was namelijk €49,95. Mijn vader vond hem ook enorm leuk staan en zei dat ik hem mocht hebben! Blije ik. En nog steeds ben ik er ontzettend blij mee!

SAMSUNG CSCHoe schattig? En hoe mooi is de kleur, de vorm, alles!? Echt perfect. Gekocht toen ik aan het wachten was op mijn zusje in Utrecht, op het station. Samen met mijn moeder ging ik daar een rondje lopen en scoorde deze leukerd voor €19,95!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEn wauw, ook echt een toffe aankoop: ook deze komt uit het winkeltje van de ketting hierboven. Deze tas kost €24,95. Overigens kreeg ik de dag dat ik er was 20% korting op de spullen uit dit winkeltje, dus ik was blij!

SAMSUNG CSCEn tot slot kreeg ik deze Dopper fles van mijn vader, omdat ik altijd flesjes Spa drink, wat best zonde is. Ik weet nog niet zo goed of ik deze kleur wel helemaal vind passen bij mijn kledingstijl en alles, maar ik kan hem gelukkig nog ruilen. Wat vinden jullie, blauw, wit of groen?

Nou zoals je kunt zien heb ik dus behoorlijk wat spullen aan mijn kledingkast kunnen toevoegen. En het grappigste eraan is: dit is deel 1. Er komt nog een deel 2. Hoe leuk (grappig is niet echt het goede woord, haha) is dat? Ik ben echt verwend moet ik toegeven.

Wat vinden jullie het leukste artikel van dit allemaal? Ik kan niet kiezen tussen het jasje en de tas, ik vind ze zo schattig! En oh, de bloemenkrans vind ik ook te cute! Misschien een leuke match samen?

Liefs, Lincey

5 Comments on Shoplog: Deel 1 ♥ Hoofddorp, Utrecht

 1. Roos
  8 april 2014 at 06:22 (5 jaar ago)

  Hoi! Waar heb je die dopperfles gekocht en hoe duur was die?
  X

  • Lincey
   8 april 2014 at 06:53 (5 jaar ago)

   Mijn vader heeft hem in Amsterdam Osdorp gehaald voor mij voor €12,50!

 2. Bianca
  8 april 2014 at 06:22 (5 jaar ago)

  Je hebt lekker geshopt! Ik vind vooral die ketting met die pastel bloemen erg mooi x

 3. Eline | Just Little Things
  8 april 2014 at 08:50 (5 jaar ago)

  Oh, super leuke aankoopjes! Dat bloemenkransje is inderdaad heel schattig, net zoals dat blousje met ‘voila’ op. Ik ben benieuwd naar deel 2!

Leave a Reply