Shoplog: Kruidvat Uitverkoop Hoekje!

SAMSUNG CSCRegelmatig loop ik even de kruidvat in, ze hebben tenslotte elke keer weer wat anders in de uitverkoop rekken liggen. Dit keer zag ik een heleboel leuke dingetjes, misschien wel overbodige dingetjes, maar goed, zo nu en dan vind ik het wel leuk om even te kijken. En de foto hierboven verraadt al wat ik gekocht heb. Kijk maar gauw mee!

SAMSUNG CSCJohn Frieda vind ik echt een super goed merk, en was dan ook zeer benieuwd naar dit product. Voor 5 euro nam ik de ‘Full Repair’ spray mee. Ik wilde hem altijd al eens kopen, maar vond de prijs te hoog. Nog steeds ben ik benieuwd of dit flesje 5 euro waard is.. Er komt binnekort review over!

SAMSUNG CSCEn opnieuw, een haarproduct. Deze keer van Guhl. Voor de prijs van 3,50 in plaats van 5,99 nam ik deze rijke voeding fles mee. Hij schijnt goed te werken bij beschadigd haar. Nu is mijn haar best dood en ja, redelijk beschadigd, dus die nam ik mee!

SAMSUNG CSCEn ja hoor. Om terug te komen op de ‘Full Repair’ spray van John Frieda, zie hier een ander product van hetzelfde merk. Dit is de droogshampoo en kon niet wachten om hem niet te gebruiken tot ik er een review over ging schrijven, dus spoot ik hem diezelfde avond nog in mijn haar en hmm, hij ruikt echt lekker! Ik had geen klitten of whatever, dus ik moet alsnog wachten voordat ik een review kan schrijven (mijn haar klit eigenlijk bijna nooit.. Ik hou het goed bij). Handig om deze zomer mee te nemen op vakantie, ik ga tenslotte elke dag naar het strand als ik in Spanje ben. De zon en het zeezout is niet super lekker om dagelijks in je haar te hebben, dus ik ben ook naar dit product echt benieuwd!

SAMSUNG CSCEn last but not least: een lekker maskertje van het merk Nivea. Altijd goed! Dit is een honing variant en deze komt ook nog op mijn website te staan!

Zoals je hebt kunnen lezen schrijf ik eigenlijk bij vrijwel alle producten dat ik er nog een review over ga schrijven, een beetje overbodig dan dit artikel. Toch vond ik het leuk om even te laten zien wat ik gekocht heb en om jullie alvast te laten zien welke producten je binnenkort in een review op mijn website kunt verwachten!

Bij elkaar was ik 14,- kwijt, gekocht bij de Kruidvat in Amsterdam!

1 Comment on Shoplog: Kruidvat Uitverkoop Hoekje!

  1. Eline
    20 maart 2014 at 21:23 (5 jaar ago)

    Leuke aankoopjes, ik wist zelfs niet dat ze een “uitverkoophoekje” hadden bij de Kruidvat oops…
    Liefs

Leave a Reply