Smashbox ♥ Photo Finish Foundation Primer

SAMSUNG CSCToen ik in Amerika was kon ik uiteraard deze must-have foundation basis in de winkel achterlaten. Volgens welke website/blog dan ook zou dit een van de beste primers moeten zijn, en laat ik nou net nog geen goede primer hebben..

SAMSUNG CSCDe ingredienten (in het Engels).

Nu hoor ik sommigen misschien al denken: ”Een primer, oké, wat heb je er in hemelsnaam aan?” Precies dit dacht ik namelijk zelf altijd, totdat ik eens door een professional werd opgemaakt en wel degelijk het verschil merkte. ”Het is gewoon doorzichtig spul wat je onder je make-up smeert, je ziet het nieteens?” was mijn mening. Nu weet ik wel beter, je ziet namelijk wel degelijk verschil.

SAMSUNG CSCDe achterkant van de tube (ook in het Engels uiteraard).

Een primer zorgt ervoor dat je make-up er veel beter uit te zien, maar naast dat feit blijft het ook veel langer zitten. Het is net zoals een oogschaduw primer, het heeft hetzelfde effect. Stom dat ik daar nooit eerder bij stil heb gestaan!

SAMSUNG CSCDe tube van de voorkant.

Ik kan het product niet vergelijken met andere foundation primers, gezien mijn weinige ervaring. Wel kan ik je vertellen dat mijn make-up gewoon de hele dag mooi bleef zitten, daar waar het normaal gesproken tegen de namiddag aan wat vervaagde. Daarnaast heb ik ook geen irritaties ervaren. Gezien het feit dat ik een hele gevoelige huid heb vind ik dit wel belangrijk. Ik heb snel last van rode bultjes en jeuk als er teveel ongezonde stoffen in het product zitten, maar yeey, ik kan deze prima hebben!

SAMSUNG CSCDe substantie, welke een beetje dikkig transparant is.

Tot slot weet ik maar één minpuntje te noemen: de prijs. Voor de Photo Finish primer van Smashbox betaal je al €32,50. Dit is niet niks, ik had dan ook de mazzel dat ik hem voor een stukje minder in Amerika heb kunnen kopen. Je zou ook nog de travelsize versie van 12 milliliter kunnen proberen, die kost €13,00. De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen van de Douglas. 

Leave a Reply