Ziek zijn: wat voor make-up draag ik?

SAMSUNG CSCBezoekje huisarts hier, middagje kinderarts daar. Pff, ik word er gek van! Ik heb al een langere periode last van mijn maag, en zoals de afgelopen weken zijn gegaan, is alles behalve leuk. De ene keer heb ik er minder last van dan de andere keer, maar helaas, de momenten dat het heftig is, kan ik er niks aan veranderen. Rust nemen en zo min mogelijk stressen, dat is het enige wat het iets verminderd. Maar goed, the show must go on. Ik kan niet als een halve zombie door het leven gaan, vandaar dat ik vandaag met jullie deel wat ik doe qua make-up als ik me niet lekker voel.

SAMSUNG CSCJaja, als eerste werk ik mijn wallen weg. Hiervoor gebruik ik de Touche Eclait concealerpen van Yves Saint Laurent. Ook heb ik een beetje onder mijn mond gedaan, aangezien ik daar een ietwat rodere plek had. Deze concealer vind ik super fijn werken, en gebruik hem dan ook elke dag!

SAMSUNG CSCHier heb ik foundation van Clinique aangebracht, waar ik Flormar poeder overheen heb gedaan. De Clinique foundation is namelijk iets donkerder dan mijn normale huidskleur, en de poeder is meteen weer wat lichter, wat het goed compenseert. Ik ben van plan om binnenkort een foundation te kopen die wel goed matcht met mijn tint, aangezien deze van de zomerperiode komt (ik was echt niet normaal bruin). Gelukkig zie je van het verschil niet al te veel van terug op de foto, or am I wrong!?

SAMSUNG CSCNext step: mascara! Yes. Ik kan niet zonder mascara. Mijn wimpers zijn zo kort als ik weet niet wat. Ik ben dan ook zo jaloers op sommige meisjes, die echt van die super mooie, lange en volle wimpers hebben.. I want them too! Anyways, ik heb niets te klagen. You’ve got to love the skin you’re in. Chanel ‘Sublime de Chanel’ in 010 – Deep Black is de mascara die ik gebruikt heb. Dit is overigens van al mijn mascara’s mijn number one. Ik vind hem zó fijn aanbrengen! Hij klont niet, houdt je wimpers uit elkaar en blijft heel lang mooi zitten. Yes, alles waar een mascara voor mij aan moet voldoen! De rest van mijn ogen houd ik ‘leeg’. Als ik me niet lekker voel ben ik immers vaak moe. Als ik dan de hele tijd traanogen heb van het gapen, is het niet zo fijn als mijn hele ooglook in een horror-look veranderd is. Daarnaast wil ik gewoon in mijn ogen kunnen wrijven als het moet, zo puur mogelijk please.

SAMSUNG CSCIk heb om het geheel wat ‘gezonder’ over te laten komen nog wat blush van Benefit, namelijk Colorista, opgedaan. Zo heb ik een lekkerder kleurtje dan dat hele bleke. Ook heb ik lipbalsem/-stick erbij aangebracht. Nummer 92 van Chanel: Boheme. Hij is van de Rouge Coco Shine lijn, waarvan ze zeggen dat het lipbalsems zijn. De textuur vind ik ook zeker zo voelen, maar de kleur vind ik echter meer als een lipstick ogen. Anyway, omdat mijn ogen al zo rustig zijn, vond ik het wel passend om toch iets meer kleur erin te brengen. Iets meer leven. Make-up blijft tenslotte make-up: je hebt er niet veel aan als je het alleen maar bij de basics houdt, vind ik althans. Make-up is iets om creatief mee te zijn. Niet dat deze look heel bijzonder is, haha, maar goed, je snapt mijn punt.

Dit is hoe ik eruit zie als ik make-up gebruik als ik ziek ben en toch ergens heen moet. Nu pak ik ook wel eens een ander kleurtje hoor, bijvoorbeeld voor school: dan pak ik eerder een iets minder opvallende kleur lipstick. Verder zijn dit wel de richtlijnen waar ik het mee doe. Het komt overigens ook vrij vaak voor dat ik helemaal zonder make-up de deur uitga als ik me niet lekker voel, niet lekker blijft tenslotte niet lekker en dan hou ik ook echt niet van een opgedoft hoofd. Gewoon, voor als ik ergens heen moet, is dit mijn look.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen!

4 Comments on Ziek zijn: wat voor make-up draag ik?

  1. Stephanie
    10 april 2014 at 18:10 (5 jaar ago)

    Ziet er leuk uit. :) Knap van je dat je je toch opdoft als je je niet lekker voelt.

  2. Rosie
    10 april 2014 at 22:44 (5 jaar ago)

    Mooi! Die lipstick staat heel leuk en maakt je gelijk een stuk vrolijker/frisser :)

Leave a Reply